SNAP HAPPY

SNAP HAPPY  Neem je camera of GSM en doe mee!

Bezorg ons ‘happy’ foto’s die een glimlach op je gezicht toveren, die mensen blij maken, die positieve momenten of beelden tonen.

Voor iedereen die meedoet, schenkt Gezinsbond Leefdaal-Bertem een donatie aan Natuurpunt en één van de fotografen wint een prijs van 25 euro.

Wil je deelnemen, mail dan tussen 3 en 21 mei maximaal 5 foto’s per gezin naar info@gezinsbondleefdaal.be, met als onderwerp “SNAP HAPPY” en je lidnummer. Ben je nog geen lid, maar wil je het wel worden, laat het ons weten! Dan doen we het nodige en maakt jouw foto kans om de prijs te winnen.

Van 24 tot 28 mei is het Snap Happy-week. Dan publiceren we elke dag een selectie van de foto’s van onze leden op www.facebook.com/gezinsbondleefdaal. Iedereen kan mee genieten! Delen, ‘taggen’ en ‘liken’ is dan de boodschap!

Maak dus samen met je partner, kind of knuffelcontact foto’s thuis of buiten of kies enkele uit de oude doos. Het enige criterium is dat de foto’s ‘happy’ gevoelens brengen en dat jij zelf de fotograaf bent.

Opgelet: De Gezinsbond is niet aansprakelijk voor inbreuken op het auteursrecht of de privacywetten (GDPR). Als je buiten foto’s neemt, respecteer dan ook altijd de coronamaatregelen. Snap happy