Bar Soleidl

Leefdaal luid(t) de zomer in!                 Klik hier voor het PROGRAMMA

Vind jij het ook zo leuk om samen te genieten van een zwoele zomeravond? Bij een ondergaande zon, op een unieke locatie, bij te praten, te sippen van een lekker drankje en te smullen van een fijne knabbel? Te zweven op een heerlijk vakantiegevoel?

Zou je het fijn vinden, mocht je de deur uit kunnen stappen en in de Leefdaalse zon, samen met je vrienden, je buren, het hele dorp te proeven van het heerlijke zomerweer? Een zomerbar in Leefdaal, waar iedereen, jong en oud, groot en klein door dik en dun geniet van elkaar en van wat er te beleven valt?

Kom, ontdek en ervaar *** Bar Soleidl ***, het unieke pop-up event op vrijdag 28 juni aan het speelpark De Poel (achter GBS Leefdaal). Van zodra de schoolbel om 12u gaat, luiden we met zijn allen de zomer in. Je bent welkom hoe laat en hoe lang het jou past, maar mis het niet! Het is je enige kans, want om middernacht wordt de betovering verbroken.

Nieuwsgierig naar wat, wie en meer? Volg Bar Soleidl op Facebook en meld je ‘aanwezig’ op ons evenement voor alle nieuwtjes! Bekijk ook het volledige programma.

Steek je – net als vele andere Leefdalenaren en verenigingen – graag een handje toe om van ***  Bar Soleidl *** iets weergaloos te maken? Voor, achter of tussen de schermen? Het maakt niet uit? Het mag! Een mailtje naar barsoleidl AT gmail.com en Jo vertelt er je alles over.

*** Bar Soleidl *** wordt mogelijk gemaakt door vele vrijwilligers en verenigingen: Gezinsbond Leefdaal, VC Bertem-Leefdaal, KVLV, speelpleinwerking Kattestroof, Carrefour Express, Oudercomité Harlekijn, GBS Leefdaal, Samana, Hartpatiëntengroep, parochiezaal Leefdaal, Non Troppo, Jefkes numero uno, gemeente Bertem, Chiro Leefdaal, KFC Sint Lambertus Leefdaal, K.Filharmonie Leefdaal, Okra, Roemeniëcomité en Volleybalclub Voervallei Leefdaal-Bertem.