Disclaimer

DISCLAIMER

Deze disclaimer hoort bij de website van de Gezinsbond Leefdaal-Bertem.

Privacyverklaring

Je kunt deze website bezoeken zonder ons mee te delen wie je bent of enige informatie over jezelf te verschaffen. Er zijn echter situaties waarbij wij informatie van jou nodig hebben om bijvoorbeeld te corresponderen, een reservering te plaatsen of een inschrijving door te voeren. Wij streven ernaar je dat vooraf te laten weten. Verzamelde (persoons)gegevens worden in geen geval aan derden verkocht of ter beschikking gesteld (tenzij in speciale omstandigheden, bijvoorbeeld als dat wettelijk vereist zou zijn). Tevens kun je op elk gewenst moment verzoeken je gegevens uit onze bestanden te laten verwijderen.

Auteursrecht

Deze site is geïnspireerd op een grafisch ontwerp van Stef Plantefève en uitgevoerd door Dorothy Goethals. Het auteursrecht op deze website berust bij de Gezinsbond of bij derden die met toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan de Gezinsbond Leefdaal. Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande toestemming door de Gezinsbond Leefdaal-Bertem.

Recht op afbeelding

Iedereen heeft het recht zich te verzetten tegen de publicatie van een foto waar hij duidelijk herkenbaar op staat. Door deel te nemen aan een manifestatie geef je meestal impliciet je toestemming om foto’s van je deelname te gebruiken. Foto’s van voorbije activiteiten nemen een belangrijke plaats in op deze website. Als je een bezwaar maakt tegen een bepaalde foto, volstaat het van ons dat te laten weten. We zullen de foto in kwestie zo snel mogelijk van de site verwijderen.

Overige juridische informatie

De Gezinsbond Leefdaal betracht uiterste zorgvuldigheid bij het vervaardigen, samenstellen en verspreiden van de informatie op deze website, maar kan op geen enkele wijze instaan voor de juistheid of volledigheid hiervan. Gezinsbond Leefdaal-Bertem aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.
De informatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.