Ledenvoordelen

OPGELET! Nieuwe webstek voor de afdeling Leefdaal-Bertem:

https://leefdaalbertem.gezinsbond.be/

Bezoek de nieuwe webstek om de laatste info te vinden. Onderstaande info wordt zeer beperkt up-to-date gehouden.

====

Als lid van de Gezinsbond kan je rekenen op heel wat voordelen. Je krijgt jaarlijks een Bonnenboekje boordevol kortingen. Ook via De Bond, het magazine van de Gezinsbond, informeren we je over tal van voordelen.

De lidkaart waarmee je spaart

Wanneer je lid wordt van de gezinsbond, krijg je een lidkaart toegestuurd. Deze lidkaart is tevens een spaarkaart, vandaar “de lidkaart waarmee je spaart”. Met je  lidkaart kan je van allerhande voordelen genieten. Wist  je dat je als lid ook korting kan krijgen op je energiefactuur? Of bij musicals, tentoonstellingen, musea, attractieparken,  vakanties, enz. Neem zeker eens een kijkje in het Bondsblad dat je om de veertien dagen in je bus vindt, of bekijk hier de ledenvoordelen.

Bijna 4.000 handelaars geven je als lid van de gezinsbond een korting op je lidkaart waarmee je spaart. Kijk ook in het “bonnenboekje 2021” dat je als lid kreeg bij welke handelaars je in de regio Leuven-Aarscht-Tienen terecht kan.

Wanneer je iets aankoopt bij een deelnemende handelaar, krijg je korting via je lidkaart. De korting komt in een online portemonnee verbonden aan je lidmaatschap. Zodra je 10€ bij elkaar gespaard hebt, kan je betalen met je lidkaart in de aangesloten handelszaken.

Onze afdeling heeft een eigen verkooppunt voor kortingskaarten. Hier kan je terecht voor:

De korting wordt ook hier op je spaarkaart  gezet. Hilde Van Roy is onze plaatselijke verantwoordelijke. Stuur haar een mailtje ( hildevanroy9@gmail.com) of bel haar  (tel 02/767.21.43) met je bestelling en Hilde laat je weten wanneer je die kan afhalen bij haar thuis.
Zoals hierboven beschreven wordt ook hier de korting onmiddellijk op je lidkaart gezet. We vragen om cash te betalen en liefst met gepast geld. Vergeet ook zeker je lidkaart niet.

Filmtickets

Filmtickets (11,70€, korting 2€) kunnen digitaal aangevraagd worden via www.gezinsbond.be

Kortingskaart NMBS

Als lid kan je jaarlijks bij de plaatselijke verantwoordelijke je kortingskaart NMBS voor grote gezinnen  aanvragen.

Geboortegeschenk

Een kindje geboren in jouw gezin? Als lid word je verwend met een geboortegeschenk en ontvang je gratis de ‘Brieven aan Jonge Ouder’.

Breng ons op de hoogte en wij bezorgen jou een geschenkje.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.