Kinderoppasdienst

Wat?

De kinderoppasdienst geeft ouders met kleine kinderen de kans om ontspanning te nemen, boodschappen te doen, familiale en andere verplichtingen na te komen, kortom van huis weg te kunnen terwijl de kinderen in goede handen zijn.

De kinderoppassers zijn verzekerd voor risico’s als lichamelijke ongevallen, ongevallen onderweg van en naar het gezin, materiële schade en burgerrechtelijke aansprakelijkheid. Voorwaarden zijn wel dat er bij iedere prestatie een duidelijk ingevuld verzekeringsbriefje overhandigd is aan de babysit en dat de reservatie van de babysit gebeurt overeenkomstig de richtlijnen die elk gezin ontvangt bij aansluiting bij de KOD.

Wat moet je doen als ouder?

Als je voor het eerst een beroep wilt doen op onze kinderoppasdienst, neem dan minimaal een week vooraf contact op met de coördinator: Tine Verplancke 02/767.13.37 of 0486/34.97.73
of mail naar KOD@gezinsbondleefdaal.be

Zij zal je onze manier van werken uitleggen. Bij haar kun je ook een verzekeringsboekje kopen. Dat boekje is goed voor 5 babysitbeurten en het dekt de kosten voor de verzekering. Leden van de Gezinsbond betalen 7,5 euro. Niet-leden kunnen pas een beroep op de kinderoppasdienst doen… als ze lid worden!

Tarieven vanaf 01.02.2012
Een begonnen uur telt als een volledig uur .

vast uurtarief 4 €/u.
overnachting(22-8u +ontbijt) 20€
minimumtarief(minder dan 2 uur) 8 €
Een overnachting wordt minstens voorafgegaan door een minimumprestatie.

Wil jij ook babysitter worden?

Ben je ouder dan 15 en graag met kinderen bezig?
Neem dan contact op met de coördinator:

Tine Verplancke

tel. 02/767.13.37 of GSM 0486/34.97.73 of mail naar KOD@gezinsbondleefdaal.be
Zij zal je de regels uitleggen en de nodige afspraken met je maken.
Veel plezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *