KLEUR IN JE LIJF

In deze online workshop ervaar je kleur op een bijzondere manier.

Samen met je partner, kind of knuffelcontact doorloop je een palet aan gevoelservaringen door elkaar op heel verschillende manieren aan te raken. Allerlei prikkels geven kleur aan je lichaam. Na afloop voel je je niet alleen ontspannen, maar ben je ook extra alert en gevoelig. Een tintelend en kleurrijk gevoel voor jong en oud (vanaf 6 jaar)!

Het voelt juist om dit te doen, net nu. Voor al wie een uniek moment samen wil beleven met een knuffelcontact. Waarin aanraken echt is, en plezierig.

Op het einde van de workshop geef je je ervaring uitdrukking in kleur, beeld, woord, stem,…

Het beeldluik werd uitgewerkt i.s.m. Katja Pire

Praktisch

Zaterdag 13 maart ’21 om 11u en om 13u30 online.

Duur: 50 à 60 minuten

Prijs: 6€ per bubbel van 2 (voor leden), 10€ per bubbel van 2 (voor niet-leden). Er kan eventueel ook een derde persoon deelnemen.

Meer info en inschrijven kan via info@gezinsbondleefdaal.be met vermelding van je naam, en indien van toepassing je lidnummer van de Gezinsbond. Je krijgt dan een mail met een ZOOM-link om deel te nemen.

De workshop wordt gegeven door  Anabel Schellekens, bezieler van Bewogen, danseres, coach voor een beweeglijk lichaam en een soepele geest, yogadocent en masseur. Leer haar beter kennen op deze pagina.